Media Coverage - 

 

KOHA DITORE

Është mbajtur punëtoria e parë e filmit me 17 të rinj romë nga e mbarë Kosova, kjo në kuadër të serisë së punëtorive “Cikore Filmja” në kuadër të Rolling Film Festival. Read more...

KULTPLUS

"The Kid” është filmi i parë i metrazhit të gjatë i legjendës Charlie Chaplin, një nga sukseset e tij më të mëdha. “The kid” është një komedi-dramë e zhanrit të qetë filmik dhe asokohe, në vitin 1921, pati fituar mbi 2.5 milionë dollar nga arkat botërore.

Rolling talking on the National News at 11:00minutes.
KULTPLUS

Kështu Rolling Film Festival të dielën e 19 tetorit starton edicionin e tij të katërt, me plot 24 filma të cilët për pesë ditë do të shfaqen në Teatrin Oda dhe në Teatrin Kombëtar të Kosovës. Hapja e festivalit bëhet në këtë të fundit, në TKK, me fillim prej orës 20:00.

KOSOVALIVE

Edicioni i katërt i festivalit “Rolling Film Festival”, që do të mbahet nga 19 deri më 21 tetor në Teatrin Kombëtar, pastaj më 22 dhe 23 tetor në Teatrin Oda, ka për qëllim të mbështet forcimin e pozitës së komunitetit romë në Kosovë.