Flautisti Laraman nga Hucovina
Pavla Fleischer
United Kingdom – 2006 – 65’


Në verën e 2004-ës, gjatë udhëtimit me makinë në Evropën Lindore, Pavla Fleischer takoi dhe u dashurua në Eugjen Hutz, vokalistin e Punk Bendit rom nga Nju Jorku - Gogol Bordello. E magjepsur nga energjia dhe entuziazmi i tij muzikor dhe e përkushtuar ta njoh më mirë, ajo vendosi të bëjë një film rreth tij. Flautisti Laraman nga Hucavina shoqëron Eugjenin dhe Pavlën në rrugën e tyre nëpër vendlindjen e Eugjenit, Ukrainë. Ky është tregimi i dy njerëzve të ndryshëm që udhëtojnë së bashku në dy rrugë të ndryshme. Qëllimi i saj është të rizbulojë një romancë të harruar; ndërsa qëllimi i tij, të rizbulojë rrënjët e tij. Ajo shpreson të gjejë dashuri në rrugë; ai shpreson të gjejë inspirim muzikor nga kultura rome që është i vendosur ta ruaj. Ky është një portretizim intim i një producenteje me pasion për subjektin e saj dhe një muzicienti të zhanrit të muzikës punk me mall për të vizituar sërish të kaluarën e tij. Udhëtimi i tyre është udhëtim që sprovon marrëdhënien e tyre dhe sfidon perceptimet e tyre rreth muzikës që të dy e dojnë.

Pavla Fleischer
Born in Prague, Pavla moved to London at the age 14. After graduating in Italian from the University of
Cambridge, she worked in various fields and various countries before discovering documentary film in 2003. Since then, she has been dividing her time between London and Prague and focusing on the two main passions of her life: music and film.
 
 
 
 
 
Contact
info@thepiedpiperofhutzovina.com
http://www.thepiedpiperofhutzovina.com/