Revision [1114]

This is an old revision of ShqipHomePage made by RollingFilm on 2011-02-17 22:45:47.
 

“Rolling” rrotullohet përsëri
 
Me 2-5 mars 2011, Rolling Film Festival-i do të shfaq, për herë të dytë, më shum se 30 filma të realizuar nga romë dhe për romë nga e gjith bota. Historia, kultura, arti, vështirësitë dhe gëzimet, drama dhe thjeshtësia e jetës do të vijnë tek nëpërmjet objetkivit të kamerës së regjisorëve briliant deri tek ekranet e Rolling-ut. Diskutimet ndërmjet publikut, artistëve, akademikëve dhe vizitorëve do të ndjekin shfaqjen e filmave.
 
Përpos filmave dokumentar, për herë të parë Rolling do të shfaq “endërrat” e romëve të rinjë të rikrijuara në filmat e metrazhit të shkurtë të bërë me telefon mobil. Leximi i poezive, ekspozita artistike dhe muzika live do të kontribuojnë në pasurimin e mëtutjeshëm të festivalit.
 
Ceremonia e hapjes do të mbahet në ora 19:00 me 2 mars 2011 në teatrin Oda.
 
Ka dikas amen ko festivali! Shihemi në festival!
Ekipi Rolling